Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu

Telefon : 04627715157 İdari Telefonlar 0(505) 253 62 53 0(530) 637 70 88
WEB https://msarialiogluio.meb.k12.tr
Adres : Cumhuriyet cad. 61830 Of/ TRABZON
VİZYON : 21. Çağın gereklerine uygun, çağdaş düşünceye sahip, teknolojiden hayatın her alanında faydalanabilen yüzyılın bireylerini yetiştirmek. Öğrencilerin yaratıcı gücünü ve becerilerini harekete geçirerek onların olası fırsatları önceden görmesini ve bunların bu gün ile ilişkilendirilmesini sağlar. Vizyonumuz; dünyanın her yerinde başarılı olacak, öğrenmeyi ve öğretmeyi bilen öğrenciler yetiştirmek. Bilim ve teknolojinin toplumsal refaha dönüşmesine öncülük etmek. Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine sahip olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizi “Türk Milli Eğitimi’nin amaçları doğrultusunda yarına hazırlamak" için varız. Demokratik ve bilimsel düşünen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ruh ve beden sağlığı yerinde, araştırıcı, kabiliyetleri doğrultusunda üretici, fırsat ve eşitlik ilkesinden yola çıkan bir eğitim - öğretim kurumuyuz. Örgün eğitiminin ilk ve temel basamağı olan öncesi ile ilköğretim çağı öğrencilerini, ailelerine, bir üst öğrenim kurumuna ve tüm topluma hizmet sunuyoruz. Dünyadaki gelişmelere endekslenen ve uzmanlığı temel alan bir model oluşturarak, Türkiye’deki eğitim sistemine katkı sağlamak. Misyonumuz; üstün nitelikli öğrenciler yetiştirmek, ülkemizde bilgi ve teknolojinin üretilmesine, yönetilmesine, kullanılmasına ve yayılmasına katkıda bulunmak, doğru ve büyük hedeflere, doğru yöntemlerle varılacağının bilincinde ve sorumluluğunda öğrenciler yetiştirmektır.
BAŞARILAR :

Saatler : 8.40 - 15.20
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 50 km. uzaklıkta olan okulumuz Of ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :